top of page

Bij Retrix geloven wij dat 3D printen de toekomst kan vormen

Wij geloven in de kracht van 3D-printen voor innovatie, creativiteit en duurzaamheid, en streven ernaar deze mogelijkheden voor iedereen toegankelijk te maken.

De kansen die 3D-printen biedt, zijn ongekend, maar vragen om een juiste benadering van gebruik. Bij Retrix zijn we begonnen als hobbyisten in 3D-printen, maar zijn uitgegroeid tot experts in productie voor bedrijven.

Door vele opdrachten, van klein tot groot, binnen het gehele spectrum van 3D-printservices, hebben we ingezien dat er verandering nodig is.

Wij gaan deze verandering zijn!

Ontdek

3D printed part

Eigenaar/Oprichter

Thomas de Ridder

Mijn passie is anderen een betere dag te bezorgen. Geld is niet mijn drijfveer, maar de mogelijkheid om positieve impact te hebben op de mensen om me heen.

 

Het vertrouwen dat anderen in mij hebben en hun hulp om mijn doelen te bereiken, waardeer ik enorm.

 

Openheid, eerlijkheid en liefdevol zijn kernwaarden die ik koester en nooit wil verliezen. Laten we samen deze waarden omarmen en elkaar hieraan herinneren.

"The vision is critical. Start with the small but articulate with the big story" - Tony Fadell

Thomas de Ridder portrait

Ons toekomstbeeld

Milieu is een essentieel aspect dat we niet kunnen negeren. In een wereld waar plasticvervuiling een groeiend probleem vormt, moeten we manieren vinden om duurzamer te produceren.

Hoewel plastic een integraal onderdeel van onze samenleving is en moeilijk te vermijden, geloven wij dat we ons steentje kunnen bijdragen door middel van 3D-printen. Door innovatieve materialen te verkennen, recyclingmethoden te verbeteren en efficiënter te produceren, streven we naar een meer duurzame benadering van productie.

Bij Retrix zijn we vastbesloten om 3D-printtechnologie te gebruiken als een middel om milieuvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. We willen niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu door verstandig gebruik te maken van 3D-printmaterialen en -processen.

Wilt u meer weten van onze aanpak of er een onderdeel van uit maken? Volg ons dan op onze sociale media of maak een afspraak.

Overview image
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

01

Maatwerk

Bij ons draait alles om maatwerk. Wij geloven in het leveren van oplossingen die naadloos aansluiten op uw unieke behoeften en visie

02

Persoonlijk contact

Kort, snel en overzichtelijk contact. Iedereen weet waar de aantoe zijn en wat de stand van zaken is. Duidelijkheid zorgt voor kwaliteit.

03

Grote exspertise

14 jaar gecombineerde ervaring in de Additive en Ontwerp sector. Wij leren altijd bij om zo alle kennis uit handen te kunnen nemen

04

Transparantie

Transparantie is iets waar wij in geloven. Eerlijkheid en vooraf bepalen van zaken beloont volgens ons altijd. U weet altijd waar u aan toe bent.

05

Oog voor detail

Elk detail is voor een kans om een dienst of product beter te maken. Of dit een het verbeteren is van een productie proces of een haakje voor een kapstok. Wij doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit te leveren.

06

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom zijn wij dan ook altijd opzoek naar mogelijkheden en samenwerkingen om een beter morgen te maken.

Ons verhaal

"Retrix Manufacturing is ooit gestart als service waarmee we de oldtimer industrie wilde gaan ondersteunen met herproductie van onderdelen. Een geweldig idee waar wij in ons prive leven ook een nut voor hadden. 

 

Al snel kwamen we er wel achter dat productie arbeid intensief is en een ontwerp maken veel tijd kost. Met 3D scannen wilde we dit proces versnellen en goedkoper maken.

Al snel bleek dat er eigenlijk niet genoeg zichtbaarheid en vraag is voor een klein bedrijf zoals ons. Na het verhuren en hard door werken in de industrie merkten we dat er meer aan de hand is. 

 

3D printen heeft een paar grote nadelen die in elk gebied weer naar voren komen, kosten en toegankelijkheid (gemak). Nu iets meer dan een kwart jaar later zijn we een team aan het verzamelen om dit probleem op te gaan lossen. 

Onze 3D print, -scan en ontwerp diensten blijven beschikbaar voor particulier en zakelijke klanten en we blijven dit altijd doen. De aard van dit bedrijf is 3D printen en dit gaan we voort blijven zetten. 

Op naar een toekomst waar de limitatie onze gedachte is"

Thomas de Ridder 11/12/2023

Retrix kantoor sfeer foto

Data Analyst

Rick Versnel

Data analist

Engineering

Tom Bartelds

3D specialist en ontwikkelaar

Sociale Media / Marketing Manager 

Manon Posthumus

Communicatie

Creative Advisor

Etienne Wilson

Specialist in video en sociale media

Hiring

Jij?

Wil jij ervaring opdoen en meehelpen binnen ons geweldige team? 

Ga dan hier naar de openstaande vacatures.

Meet The Team

bottom of page