top of page

Kom jij bij ons werken?

Neem deel aan een vooruitstrevende toekomst. Versterk ons team en creëer tegelijkertijd een toekomst voor jezelf.

Team work makes a dream work

Wat heb je nodig

Heb jij het gevoel dat je dit in je hebt? Niet gewaagd is altijd mis en we ontmoeten je graag!

Innovatief denkend

Teamgericht

Ondernemend

Klaar om kansen te pakken

Open voor zelfontwikkeling

Niet bang voor een uitdaging

Klaar om voor jezelf een toekomst neer te gaan zetten

Openings

Location:

Nederland

Financieel Manager

Wat jij gaat doen. Ons ondersteunen in het traject van Retrix-PrintFlow. Wanneer is dit iets voor jou. Als je inversteren in je toekomst het meest belangerijke vind. Bij ons kan je werk ervaring op doen die je nergens anders kan en samen werken met een team van passie volle mensen. (leeftijd, studie en ervaring spelen geen grote rol. Je moet wel openstaan om een inverstering te leveren in de vorm van tijd)

Type:

Fulltime/Parttime

Location:

Nederland

Software Development

Wat jij gaat doen. Ons ondersteunen in het ontwikkelen van software voor Retrix-PrintFlow. Je kunt hier in elk gebied jezelf ontwikkelen of ons ondersteunen. Bij ons doe je ervaring op en krijg je een kans die je nergens anders kan krijgen. (leeftijd, studie en ervaring spelen geen grote rol. Je moet wel openstaan om een inverstering te leveren in de vorm van tijd)

Type:

Fulltime/Parttime

Location:

Nederland

Sales/Marketeer

Wil jij iets verkopen en op de markt zetten? Wil je hierbij een netwerk opbouwen en elk aspect van verkoop leren. Wil jij ervaring op doen en jezelf verder ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om fouten te maken maar ook iets te laten groeien. Ervaring op te doen en een zekere toekomst voor jezelf te bouwen. Kom dan ons team versterken en laten we iets moois gaan neerzetten!!!

(leeftijd, studie en ervaring spelen geen grote rol. Je moet wel openstaan om een inverstering te leveren in de vorm van tijd)

Type:

Fulltime/Parttime

Location:

Nederland

Overige

Ben jij jong, onervaren of wil je ergens mee beginnen en heb je ergens een beetje de passie voor ondernemen. Ik Thomas de Ridder (21 jaar oud) ben de eigenaar van Retrix en wil jou graag aan board krijgen om niet alleen mijn doel te bereiken, maar ook jou de toekomst in te blazen vol ervaring, kennis en passie. 

Ik heb een visie en wil jou een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen geven of je nou 18 of 42 bent. Ik wil samen met jou en het hele team iets heel moois gaan neerzetten.

 

In elk werk gebied hebben we passievolle mensen nodig. Als je interesse hebt gekregen kijk ik graag samen met jou of het wat voor je is.

 

Wil je het team alvast bekijken en lezen wat hun motivatie is --> Bekijk ons Team

bottom of page